Bezemer & Kuiper

contact met uw vertrouwenspersoon
Header

Werkvloerromantiek: gewenst of ongewenst

Verdiepingscursus voor vertrouwenspersonen en andere belangstellenden

Geaccrediteerd door de LVV

Iedereen kent wel stellen die elkaar op het werk hebben leren kennen. Vaak gaat het zó verder: En ze leefden nog lang en gelukkig …
Dan lijkt er geen vuiltje aan de lucht. Maar klopt dat wel? Leveren intieme relaties op het werk inderdaad geen problemen op, of is het toch ingewikkelder? Arbeidsorganisaties willen immers niet voor niets beleid of een gedragscode met óók een paragraaf over intieme relaties op het werk en rechters buigen zich toch niet voor niets van tijd tot tijd over cases?

In de cursus ‘Werkvloerromantiek: gewenst of ongewenst?’ nemen we alle betrokkenen onder de loep, van de tortelduiven tot en met de organisatie. Daarbij vergeten we niet wat de jurisprudentie over deze thematiek ons leert. Systematisch en met het nodige gevoel voor humor zetten we de nadelen en voordelen van relaties op het werk voor alle betrokkenen op een rij. En laten we zien op welke manier de vertrouwenspersoon of P&O-er met deze thematiek te maken krijgt, en op welke concrete wijze zij in voorkomende gevallen kunnen (en soms móeten) handelen.

De cursus wordt verzorgd door drs. Willeke Bezemer. Zij combineert kennis uit onderzoek met jurisprudentie en kennis over cases uit de praktijk. In deze cursus werkt zij samen met een actrice.

Wie nemen deel
Vertrouwenspersonen die onze basiscursus volgden, anderszins (een) cursus(sen) hebben gevolgd, of zich op een andere wijze de relevante basiskennis hebben eigen gemaakt. De cursus is ook geschikt voor P&O-ers en andere belangstellenden die zich in de thematiek van relaties op het werk willen verdiepen.

Accreditatie
Na afloop ontvangen de deelnemers een bewijs van deelname.
Deze cursus is door de LVV geaccrediteerd voor één dagdeel onder registratienummer 9158 J.

Aantal deelnemers
Minimaal 8 en maximaal 16 deelnemers

Docenten
drs. Willeke Bezemer