Bezemer & Kuiper

contact met uw vertrouwenspersoon
Header

Historie

In 1992 brachten Willeke Bezemer en Alie Kuiper hun expertise over de aanpak van seksuele intimidatie en andere ongewenste omgangsvormen onder in hun eigen bureau. In de jaren daarvoor ontwikkelden zij als eersten cursussen voor vertrouwenspersonen, verrichtten zij onderzoek, ontwikkelden voorlichtingsmateriaal, organiseerden congressen en publiceerden zij artikelen.

In de jaren daarna groeide het bureau uit tot het meest toonaangevende bureau in Nederland wat betreft de aanpak van ongewenste omgangsvormen op het werk. Zo’n dertig professionals vanuit diverse disciplines ondersteunen de organisatie bij het vormgeven van beleid, geven trainingen aan personen die het beleid moeten uitvoeren en doen onderzoek naar aard en omvang van concrete klachten. Inmiddels trad ook mr. Ernst-Jan Schubad toe tot de directie van het bureau en kreeg het bureau de naam Bezemer Kuiper & Schubad.  Het bureau is nu het oudste, grootste, landelijk werkende en meest ervaren bureau dat zich richt op problemen rond ongewenste omgangsvormen op het werk.

20 jaar samenwerking tussen Willeke Bezemer en Alie Kuiper
In 2007 werkten Willeke Bezemer en Alie Kuiper 20 jaar samen. Ter gelegenheid daarvan hebben wij een Feestbulletin uitgebracht. Hierin staat een uitgebreid interview met Alie Kuiper en Willeke Bezemer over twintig jaar Bezemer & Kuiper.

Download het Feestbulletin uit 2007 of
lees het interview met Alie en Willeke online